Общинска избирателна комисия Троян


РЕШЕНИЕ
№ 152-МИ
Троян, 23.10.2019

ОТНОСНО: Разпределяне на членовете на ОИК на групи за приемане на изборните книжа след приключване на изборния ден от СИК.

На основание чл.87 ал.1 т. 1 и т.26 и чл.445 от Изборния кодекс, Общинската избирателна комисия гр. Троян

 

    Р Е Ш И :    

Разпределя членовете на ОИК Троян в следните групи в изборния ден:

 1. Елка Ангелова и Павлина Комитова със задача приемане, проверяване и съдействие на СИК за отстраняване на грешки в протоколите за всеки вид избор.
 2. Дария Стоименова и Калоян Доков със задача приемане, проверяване и съдействие на СИК за отстраняване на грешки в протоколите за всеки вид избор.
 3. Мая Генкова и Милка Трифонова със задача приемане, проверяване и съдействие на СИК за отстраняване на грешки в протоколите за всеки вид избор.
 4. Никола Василевски и Мая Моновска със задача приемане, проверяване и съдействие на СИК за отстраняване на грешки в протоколите за всеки вид избор.
 5. Любен Раев и Севил Кабакчиева-Толева със задача приемане, проверяване и съдействие на СИК за отстраняване на грешки в протоколите за всеки вид избор.
 6. Свилен Димитров - координатор между СИК, ОИК и Изчислителен пункт. Изпълнява задълженията си на 2-ри етаж на Община Троян.
 7. Станислав Стефанов – координатор между Общинска администрация, СИК и Изчислителен пункт. Изпълнява задълженията си на 1-ви етаж на Община Троян.

Решението може да се обжалва по реда на чл. 88 от Изборния кодекс.

 

Председател: Емил Дамянов Цветанов

Секретар: Елка Иванова Ангелова

* Публикувано на 23.10.2019 в 17:40 часа

Календар

Решения

 • № 258-МИ / 04.04.2022

  относно: Обявяване за съветник следващия кандидат от листата на КП „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“.

 • № 257-МИ / 04.04.2022

  относно: Предсрочно прекратяване на пълномощията на Васил Радойчевски, ЕГН *** – общински съветник от КП „БСП за България“ поради смърт.

 • № 222-МИ / 10.12.2020

  относно: Обявяване за съветник следващия в съответната листа кандидат.

всички решения